Adem emoties los en voel je kracht

Heb je het gevoel dat er emoties vastzitten die je moeilijk kunt loslaten? Misschien merk je dat boosheid, verdriet of angst onder de oppervlakte sluimeren, zonder dat je er precies de vinger op kunt leggen. Je bent niet alleen. Vaak houden we emoties vast zonder het te beseffen, en die spanning komt tot uiting in ons lichaam en onze ademhaling.

Stel je voor dat je je adem gebruikt om deze emoties echt de ruimte te geven, om ze los te laten zonder oordeel. Het is een krachtige ervaring waarin je letterlijk kunt voelen hoe blokkades verdwijnen en er ruimte ontstaat voor licht en lucht.

Boosheid die je misschien al een tijdje met je meedraagt, kan naar boven komen. Je had het misschien niet door, maar het zat ergens verstopt. Door te ademen geef je jezelf de kans om het eruit te schreeuwen, te bewegen en er doorheen te ademen. Het voelt als een bevrijding – een zware last die je eindelijk los kunt laten.

Of misschien is er verdriet dat je diep van binnen hebt weggestopt. Verdriet dat geen verhaal hoeft te hebben, maar er simpelweg mag zijn. Je kunt het voelen, en zonder er overheen te stappen, kan het zich in een paar minuten oplossen. Het erkennen en doorvoelen van emoties brengt rust en ruimte.

En dan is er de angst – een emotie die vaak onopgemerkt sluimert. Soms denk je dat je er wel mee klaar bent, maar het keert terug wanneer het nog niet helemaal verwerkt is. Door bewust te ademen en bij jezelf te blijven, kun je door deze angst heen breken en ervaren hoe het oplost, ruimte makend voor liefde en stilte.

De verbonden ademsessie brengt je terug bij jezelf. Je voelt je lichter, vrijer, en meer thuis in je eigen lichaam en geest.

Wil jij dit zelf ervaren? Als je het gevoel hebt vast te zitten en je emoties ruimte wilt geven, nodig ik je uit voor een verbonden ademsessie. Iedere sessie is anders, maar altijd precies wat je op dat moment nodig hebt.

De deuren van Heart Matters Coaching (in Stokkum in de Achterhoek) staan voor je open.

 

Related Posts

Leave a Reply