Feng Shui

Kom thuis in jezelf

Merk je dat je vastloopt in je leven óf voel of zie je dat er iets in je huis niet kloppend is (bv voortdurende lekkage, brandjes of een lege plek die maar niet aangekleed lijkt te willen worden), dan kan Feng Shui jou helpen om thuis te komen in jezelf en je huis. Een huis weerspiegelt de mensen die er in wonen en vice versa. Dus verander je iets in huis, dan heeft dat effect op je leven.

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese traditie die onderzoekt hoe de energie in een huis en haar bewoners stroomt, en als uitgangspunt heeft om harmonie te bewerstelligen.

Zin om samen met mij op een verhelderende en out of the box manier naar je huis en je leven te kijken? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak voor een consult.

Voor een consult heb ik een plattegrond van je huis nodig en de geboortedata van de bewoners. Evenals een lijstje met waar het niet stroomt in je/jullie leven en wat je heel graag zou willen manifesteren. Hieruit kan ik al veel duiden. Vervolgens kom ik thuis bij je en laat je zien wat je kunt doen om de energie weer soepel te laten stromen. Zowel in je huis als in je leven. Je kunt me dan ook vragen stellen over kleurstelling, materialen en vormen.

Tarief voor een consult: € 250,–

Extra: Wil je een reiniging van je huis met rook en reinigende kruiden met mijn Sahumador, dan bereken ik 50 euro extra.

 

 

Ervaring

Zomaar … ineens kwam er een bericht op social media voorbij, waarin Meri deelde dat ze ook iets deed met Feng Shui, Nine Star Ki en huizen. Ik liep al een tijd vast in inrichting en kleuren én voelde dat er iets veranderd moest worden, maar ik wist niet wat. Het bericht van Meri kwam een dag nadat ik besloten had … ik ben klaar met t zelf moeten bedenken … ik wil er hulp bij. Ik heb haar een bericht gestuurd, daana de benodigde info en na een tijdje hadden we de afspraak. Het was echt een hele fijne en mooie sessie. Meri is duidelijk en legt alles heel goed uit. Ook door de vragen die ze stelt, voel je dat het niet alleen om de theorie gaat, maar dat alles samenwerkt. Huis, energie en bewoners. We hebben superpraktisch (lekker nuchter) advies gekregen wat we kunnen aanpassen en wat prioriteit heeft in veranderen.

Wij vinden Meri echt een aanrader en zijn superblij met haar advies! Dankjewel 🙏💞

Geertje Noorlander