Reiki

Ontdek Reiki als helende kracht

Reiki is een methode om te werken met universele levensenergie, de energie die aanwezig is in alles wat leeft. Ik werk in de traditie van Usui Shiki Ryoho.

Bij de Reiki behandeling lig je op een massagetafel en geef ik deze energie via mijn handen door, door middel van verschillende handposities op het lichaam. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Mocht je niet kunnen of willen liggen, dan is het ook mogelijk als je op een stoel zit. Je houdt je kleding aan.

Een behandeling werkt diep ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden en te herstellen. Je kunt het je zo voorstellen. Stel je voor dat je lichaam een rivier is. Bij de geboorte is deze rivier schoon, maar door stress, ziektes, ongezond eten en drinken, ondermijnende patronen als perfectionisme en laag zelfbeeld, komen er rotsblokken en modder in de rivier. Door Reiki te geven, wordt je rivier weer schoon en kan je levensenergie vrij stromen. Reiki werkt zeer ondersteunend als je Heart Matters Coaching doet.

Heb je zin om een afspraak met me te maken, vul dan onderstaand contactformulier in, dan kom ik met een paar data voorstellen. Ik geef Reiki op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond, dus als je een voorkeur hebt, kun je dat aangeven in het bericht. De praktijk bevindt zich in Oegstgeest.

Woon je ver weg, of lukt het fysiek niet om langs te komen, dan is er de mogelijkheid om je te behandelen met Reiki energie op afstand.

 

Mogelijkheden en tarieven:

  1. Behandeling van anderhalf uur in de praktijk in Oegstgeest voor € 75,–
  2. KORTING! Strippenkaart: zes Reiki sessies voor € 375,–
  3. Afstandsbehandeling: twintig minuten voor € 25,–

 

Reiki practitioner Oegstgeest Leiden