Inspiratie sessie

27 September 2022 @ 20:00 - 20:45
Loading Events
  • This event has passed.

Hoe zie jij jouw leven? Als een worsteling, een dans, een opgave of als een groeikans? Of nog iets anders?

Ik zie mijn leven als een pad, wat ik het pad van mijn hart noem. Ik geloof erin dat mensen en situaties niet zomaar op mijn pad komen, maar betekenis hebben. Wat die betekenis is, kan ik alleen zelf invullen door te luisteren naar mijn intuïtie/ je hart. En vervolgens kan ik daar Inspired Action op nemen (actie vanuit het hart).

Wil je meer over weten over het Pad van je Hart en hoe dat leidend is in mijn leven en wellicht ook leidend kan worden in jouw leven? Wat dat nou precies betekent om te leven vanuit je hart? Dat klinkt zo mooi, maar hoe doe je dat dan? Wil je weten hoe je op een behulpzame manier kunt kijken naar ‘lastige’ mensen, situaties of klachten/ziektes in je leven? En hoe je de eerste stappen op Jouw pad van jouw hart kunt zetten?

Kijk dan op 27 september 2022 om 20.00 uur naar mijn gratis inspiratie sessie Het Pad van je Hart. Er is een replay van deze sessie, mocht je op dat tijdstip niet kunnen. Er kunnen maximaal 25 mensen kijken, dus wees er snel bij ;-). Ik hoop van harte je daar te zien!

Details

Date:
27 September 2022
Time:
20:00 - 20:45
Website:
https://meer-inspiration.webinargeek.com/het-pad-van-je-hart

Venue

Online

Leave a Reply