Weet je waarde

Weet jij je waarde?

En dan heb ik het niet over je waarde in geld. Die fout maak ik zelf nog wel eens, door geld te koppelen aan eigenwaarde. Je waarde is moeilijk in woorden uit te leggen, omdat het inherent is. Het is jouw geschenk aan de wereld, waar je waarschijnlijk helemaal niet veel moeite voor hoeft te doen. Je ziet het misschien niet omdat het zo duidelijk is. Het kan ook verborgen zijn achter oude patronen, maskers of muren.

Ik heb mijn eigen waarde lang niet gezien, maar nu wel. Het is mijn gave om diep te voelen. Voelen wat klopt en voelen wat niet klopt. Om de waarheid te voelen en te voelen wat niet verteld wordt. Vanuit dat diepe gevoel breng ik mensen naar een diepere laag in zichzelf, zodat daar iets kan bewegen en getransformeerd kan worden.

Hoe kwam ik erachter? Vooral door feedback van anderen. Van teachers, sisters, mijn lief, cliënten en plantmedicijnen. Door inspiratie in de natuur. Dus als je het (nog) niet weet…. ga het vragen, ga het ontdekken! Waarom? Omdat je wordt uitgenodigd om voor je waarde te gaan staan. Om het te belichamen, om het de wereld in te schijnen, zodat het volledig in het licht mag komen. Op deze manier is het niet alleen jouw waarde, maar ook ten dienste van anderen.

Help heal the world, ken je waarde!

Related Posts

Leave a Reply