De Brug naar Succes

Ken je dat gevoel …. diep van binnen weet je dat je op het punt staat iets moois te creëren? Of het nu gaat om een ​​creatief project thuis of een innovatief idee op de werkvloer. Het leeft al geruime tijd in je bij NU is het tijd om ermee naar buiten te gaan. Je barst bijna!

Tegelijkertijd is er een gevoel van onzekerheid of perfectionisme. Kan ik dit wel? Wat zullen anderen denken? Wat als het toch niet zo’n geweldig idee is?

FANTASTISCH!!

Huh, Meri, wat bedoel je?

Ik bedoel fantastisch, want dan weet je dat je op de goede weg bent! Ik heb nog nooit gehoord van geweldige ideeën die alleen maar leuk, mooi, zonnig of briljant zijn. Als het echt een creatie vanuit je hart is, zijn er altijd kriebels van angst. Een oud-coach van mij noemde dit een MIRACLE: iets groots dat je wilt bereiken, dat diep van binnen komt… EN tegelijkertijd ook eng is.

Vandaag is de dag dat ik de nieuwe naam van mijn bedrijf lanceer: Heart Matters Coaching. En ja, ik voel helemaal het potentieel van deze nieuwe richting die ik insla. Ik hou ervan. Ik barst van opwinding. En oooh ja, ik voel ook de tintelingen in mijn buik. GEWELDIG!!

De brug naar succes is om die angst met je mee te nemen. Wanneer je alleen maar de grappige of zonnige kant zou laten zien, kunnen mensen voelen dat er iets niet klopt, dat je niet authentiek bent. Het is nep, ze zien een masker. En dat betekent niet dat je jezelf huilend of ineenkrimpend van angst moet laten zien, het betekent alleen dat je in jezelf erkent dat het er ook is en dat dat prima is. Overbrug de kloof en doe je ding met excitement en angst. Ben er helemaal en shine.

En gooooo….

Related Posts

Leave a Reply