Losse sessies

Snel weer op koers

Loop je vast, heb je het idee dat je van je pad af bent of dat je niet op koers bent? Of ben je er klaar voor om weer een laag dieper te gaan? Dan zijn losse sessies mogelijk. Deze kosten € 97,– per uur inclusief btw. Voor zakelijke cliënten maak ik offertes op maat. Een sessie duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur. De sessies kunnen zowel live in de praktijk in Oegstgeest als online via Zoom.

Deze losse sessies zijn uitsluitend voor cliënten die het Heart Matters Coaching traject hebben gevolgd of oud deelnemers van de training het Alexander Concept van Ander Leven. Vul onderstaand contactformulier in en maak een afspraak.

Bij twijfel… gewoon doen! Het is mijn ervaring dat je na een consult weer snel op koers bent.

Wil je de sessie met me voor bespreken, druk op de button hieronder.

Ervaring

Het is zó prettig om een coach te hebben waar ik terecht kan wanneer ik verdwaald ben in oude, onbehulpzame patronen. Samen met Meri leer ik hier vanuit liefde naar te kijken en te verzachten. Hierdoor kan ik weer vanuit volle verbinding met mezelf in het leven staan en mijn eigen weg vervolgen. Meri haar coaching is puur, bezield en gegrond. Een consult is steeds weer een prachtig cadeau aan mezelf.

Jorinde